A doua opinie medicala

Apariția unei boli sau necesitatea unei intervenții chirurgicale sunt evenimente deosebite în viața fiecărui om, iar abordarea greșită a acestui moment poate avea implicații severe pe termen lung. În plus, dacă atunci când luăm o decizie de cumpărare pentru o casă sau o mașină, în general se recomandă să nu ne grăbim și să cântărim cât mai bine decizia pe care urmează să o luăm, situațiile medicale impun cel mai frecvent soluții rapide.

Pentru că înțeleg foarte bine stress-ul unui astfel de moment, vă stau la dispoziție pentru o discuție în care vom analiza împreună diagnosticul pe care l-ați primit, alternativele de tratament care vi se potrivesc, ce este cel mai modern în domeniul respectiv și la ce vă puteți aștepta în urma tratamentului sau dacă decideți să nu vă tratatți.

Pentru ca această discuție să fie cât mai folositoare, va trebui să aduceți toate documentele medicale pe care le aveți, inclusiv rezultate de laborator, radiografii, etc. Pentru cei mai mulți pacienți, o vizită la medic creează emoții, fiind astfel posibil ca pacientul să uite anumite lucruri pe care ar fi vrut să le discute. Din acest motiv, vă recomand să vă pregătiți o scurtă listă cu întrebări sau probleme pe care vreți să le abordați, în așa fel încât să profitați la maximum de consultația dumneavoastră.

 

×