Scrie-i doctorului Persu


Important

Vă sugerăm ca rezultatele analizelor şi investigaţiilor pe care le trimiteţi să nu fie mai vechi de 3 luni. Rezultatele care au mai mult de 12 luni vechime nu vor fi luate în considerare. Această solicitare ne permite să vă oferim o opinie pertinentă despre starea actuală a bolii de care suferiţi şi, în acelaşi timp, să vă recomandăm tratamentul cel mai potrivit pentru dumneavoastră.
Cum procedez dacă nu am efectuat încă investigațiile pentru analiza dosarului?
Daca aveţi o serie de simptome urinare dar nu aţi efectuat încă analize sau alte investigaţii, vă invităm la o consultaţie în cabinet, unde vă vom recomanda examenele de care aveţi nevoie. Vă puteţi programa prin call center-ul nostru la telefon 0219095.
Ce urmează după ce am trimis documentele?
Comisia medicală coordonată de dr. Cristian Persu va analiza documentele medicale şi va schiţa un plan de tratament sau de continuare a investigaţiilor acolo unde este cazul. Veţi fi contactat pentru o programare la consultaţie în cabinet, unde va trebui sa prezentaţi toate documentele medicale relevante pentru problema dumneavoastră. Cu această ocazie se va elabora un raport medical scris, ce va conţine concluziile şi recomandările medicale.

Daca aveţi nevoie de o intervenţie chirurgicală, veţi fi contactat de biroul de internări, care vă va informa cu privire la costuri şi timpul de programare, precum şi de toate celelalte aspecte pe care trebuie sa le cunoasteţi în perspectiva operaţiei.

Subliniem că majoritatea intervenţiilor chirurgicale pe care le realizăm sunt de tip minim invaziv, folosind cele mai noi tehnici şi instrumente disponibile în prezent în orice clinică urologică modernă din Europa şi din lume.